pica-do-002

Hoi! Ik ben Diana Overvest, een veertiger met een passie voor yoga.
Tijdens mijn fanatieke sportperiode van fitness, hardlopen en spinning, maakte ik in 2008 voor het eerst kennis met yoga. Vanaf dat moment heeft yoga mij gegrepen. De combinatie van fysiek en mentaal bezig zijn, raakte mij. In de yoga vond ik niet alleen kracht, dynamiek en conditie, maar ook flexibiliteit, focus, innerlijke rust en groei. Yoga is voor mij een persoonlijke ontwikkeling waar nooit een einde aan komt.

Sinds 2011 ben ik gecertificeerd yogadocent van Saswitha opleidingen en volg ik regelmatig diverse workshops op het gebied van Hatha, Vinyasa, Ashtanga, Yin & Yang Yoga. Ik ben geïnspireerd en gemotiveerd door Irina Verwer en geef yogales in Arnhem e.o.

Tijdens mijn lessen is de mat jouw beste vriend! Het is het moment waarbij je jezelf mag zijn en niets ‘moet’. Je hoeft geen prestatie te leveren, maar onderzoekt jezelf op toegankelijke wijze. Er wordt op een ongedwongen en nuchtere manier les gegeven, waarin ruimte is voor ontwikkeling op zowel fysiek als mentaal niveau evenals stilte, rust, uitdaging en ontspanning.

“It doesn’t matter if things aren’t perfect. My practice is my time to feel alive, loved and free.”

.

TESTIMONIALS

Met voelbare zorg en aandacht verzorgt Diana haar lessen. Wanneer zij je door de yogahoudingen en ademoefeningen leidt, doet ze dat vakkundig en met humor. Ze maakt met iedereen contact terwijl ze ruimte geeft je eigen ervaring te verdiepen. Ik kan je Diana’s lessen van harte aanbevelen.

Irina Verwer, senior yoga teacher

Yoga van Diana is: je welkom voelen, rust ervaren, duidelijke uitleg van oefeningen en achtergrond, een warme en kalme stem van Diana.

Mirjam de Graaf, cursist

Diana is vrij van oordeel en straalt rust uit tijdens haar lessen. Ze zet een weloverwogen reeks aan posities in elkaar en neemt de terugkoppeling vanuit de groep mee. Het is een echt samenspel. Zowel fysieke- als mentale aspecten krijgen de aandacht en Diana geeft op een neutrale manier uitleg over de posities en welke spieren er worden gebruikt. Na een les van Diana, gegeven met ruimte voor luchtigheid en humor, loop ik altijd voldaan met een soepel lijf en een rustig brein de deur uit. Heerlijke ingrediënten voor de rest van de week, die ik iedereen kan aanbevelen!

Maaike Brienne, cursist

Ik ben bij Diana terecht gekomen:
Kalmte, rust, balans en positieve energie, dat is wat Diana biedt met haar lessen. Ze is een erg goede docente en weet van mij als absolute beginner, een enthousiaste beoefenaar te maken.

Remmert de Wit, cursist

Diana geeft op een prettige, rustige manier les met veel passie, betrokkenheid en aandacht voor iedereen. De lessen zijn heel toegankelijk en de sfeer in de mooie studio is erg gemoedelijk en persoonlijk. Je voelt je er dan ook snel thuis. Tijdens de les heerst er een rustige, geconcentreerde sfeer en is er ook plaats voor een grapje en een lach.
Diana is een bevlogen docente met een hele fijne energie. Zij zorgt ervoor dat ik na iedere les weer ontspannen en energiek naar huis ga.

Pauline Evers, cursist/yogadocente

Diana geeft op een hele prettige, nuchtere manier yoga. Ik ben bij Diana met yoga begonnen en stond er van te kijken hoe snel ik het effect ervan voelde. Dankzij praktische tips bij de houdingen en veel voelen had ik de beginselen zo onder de knie. Heb je al ervaring, dan zorgt Diana voor meer en nieuwe uitdagingen. De les begint vaak met een stukje uitleg over waar je aan gaat werken en waarom. Dit is erg prettig en geeft je handvatten om het effect van de oefeningen goed te voelen. Je kunt ook altijd aangeven waar je zelf graag aan wilt werken. Dankzij Diana ben ik erg happy met yoga geworden!

Marije, cursist